Szívügyünk a kert!

Víz nélkül nem megy!

логические игры

Vadonatúj egyedi szolgáltatásunk: “Csináld magad – segítünk”

Vannak, akik saját maguk szeretnék kialakítani kertjükben úgy az öntözést, mint a növényzetet is. A változó igényekhez próbálunk igazodni akkor, amikor legújabb „csináld magad – segítünk „ szolgáltatásunkkal ismertetjük meg.

A program lényege a következő: Megbeszélt időpontban elmegyünk Önhöz, felmérjük kertjét, esetlegesen kertkialakítási szándékát meghallgatjuk, megvitatjuk Önnel, majd a kertet ennek alapján felmérjük, és megtervezzük az automata öntözőjét. Kiszámoljuk az öntözőrendszer anyagának értékét. Javaslatot teszünk a beépítendő anyag minőségére,de a végső döntés  természetesen az Öné. A megbeszélt időpontban leszállítjuk az anyagot.

De ez után sem hagyjuk magára! Megkapja a teljes tervdokumentációt , tételes anyagigényt. Megpróbáljuk egyes speciális öntözős anyagok kezelésének elsajátítását átadni.

És  ez Önnek most nem kerül semmibe!!!! Nem kell mást tennie csak felhívni minket, és egyeztetni az időpontot.  Amennyiben igényli, úgy a munkálatok során „műszaki vezetést” is vállalunk, ha kívánja „levezényeljük” a  munkálatokat.

Kérje ingyenes tanácsadásunkat, vagy felmérésünket Bp-en, és annak 50 Km-es körzetében, előzetes telefonos vagy e-mail-es egyeztetés alapján.

Hírek archívuma

Copyright © 2016 | Buja Kert | by Web-Guru
рецепты салатов