Szívügyünk a kert!

Víz nélkül nem megy!

логические игры

Áraim

Automata öntözőrendszerek: 

Mivel minden egyes terület, kert más és más, ezért konkrét összeget meghatározni nem lehet.

Új rendszerek telepítése mellett vállalom a már meglévő rendszerek karbantartását is. Szerencsés esetben ez a tevékenység kimerül a tavaszi indítás, átvizsgálás és az őszi víztelenítésben, melyet 1500-Ft+ÁFA áron vállalok öntöző körönként, de minimum 6000.-Ft+ÁFA-ért

Minden más javítás, átalakítás, öntözőfej áthelyezés, csere, tisztítás, beállítás egyedi áron kerül meghatározásra.

Szivattyúk: 

Mint minden más anyag úgy a szivattyú megválasztása is nagy körültekintést igényel. Az adott helyzethez alkalmazkodva használok egyszerű felszíni, centrifugál és „mélykutas” búvárszivattyúkat. Kiválasztásánál figyelembe veszem többek között a kút mélységét, vízhozamát, az öntözőrendszer vízigényét, az öntözendő felület nagyságát. Ára a megrendelővel történő egyeztetés eredménye.

  Füvesítés: 

Vállalom a kertek füvesítését is vetéssel, vagy gyepszőnyeggel. Fűmaggal történő telepítés esetén az ár tartalmazza a terület, rotálással történő fellazítását, esetleges gyomtalanítását, elgereblyézését, elsimítását, humusszal és táppal kevert fűmag elszórását, földbe juttatását, hengerelését. Gyepszőnyeg választása esetén az alábbi összeg a gyepszőnyeg árát, 1-2 cm műtrágyával kevert humuszt és a szőnyeg leterítését foglalja magába.

Minden egyéb munkálatot egyedi megállapodás alapján végzünk

Hírek archívuma

Copyright © 2016 | Buja Kert | by Web-Guru
рецепты салатов